Nick Carter og lillebroren Aaron Carter ser ut til å gjøre mye for å få oppmerksomhet for tiden. Ikke før har lillebror brutt forlovelsen med Playboy-modellen Kari Ann Peniche, før storebror er ute i mediene og snakker om sin første kjærlighet: Debra Lafave — skolelæreren som i 2004 ble dømt for utuktig omgang med en av sine elever, en 14 år gammel gutt. - Jeg var oppover ørene forelsket i henne, sier Carter, og forteller at han møtte Lafave i en kirke i Florida da han var 15 år, og hun 14. Backstreet Boys-stjernen innrømmer også at det var til Lafave han mistet uskylden.

— Det var mitt første forhold og hun tok uskylden min. Jeg elsket henne som en dåre, sier den nå 26 år gamle Carter til US Weekly.

Forholdet tok ifølge Carter slutt da hun var utro mot ham. Og mens Nick Carter vokste opp og ble en verdensstjerne, flyttet Lafave til Temple Terrace, giftet seg - og ble lærer. I 2004, da hun var 23 år gammel, ble hun arrestert for utuktig omgang med en 14 år gammel gutt. Hun kjente seg skyldig - og risikerte 30 års fengsel. Hun fikk i stedet tre års sikring. Carter sier historien rystet ham:

— Jeg trodde vi skulle bli sammen igjen, til skandalen inntraff. Jeg har hatt følelser for henne i alle disse årene, men nå er det for sent, sier han. (©NTB)