Det er blant avsløringene i en ny bok, «Forever Young: My Friendship with John F. Kennedy Jr.», der en som kaller seg en gammel venn røper forskjellige hemmeligheter — som ikke fikk gå i graven med Jackie O.s sønn.Han døde som kjent i en flyulykke 16. juli 1999, da flyet han førte styrtet om natten. Om bord var også kona og hennes søster.

Ifølge forfatteren, William Sylvester Noonan - som tirsdag dukket opp på Today-showet og røpet noen av detaljene boken byr på, var John F. Kennedy Jr. svak for sta, sterke og vakre kvinner. Som Madonna, som ringte ham. Noonan overhørte det hun sa på svareren:

— Det var denne velkjente stemmen på telefonsvareren, som kalte ham «Kennedy» og stønnet at hun var full i Roma og beskrev akkurat hva hun ønsket å gjøre med ham, sier Noonan, og legger til at Kennedy nærmest falt sammen i et latteranfall da vennen ikke gjenkjente stemmen.

— Til slutt så han på meg, rolig som om dette ikke betydde noe, og sa «Madonna».

Men John F. Kennedy Jr. giftet seg med Carolyn Bessette. Hun brukte medikamenter som gjorde henne nervøs og tidvis paranoid, gikk til psykiateren sin fem ganger i uken, og følte at avdøde Jacqueline Kennedy Onassis overskygget henne, ifølge boken. Det gikk ektemannen på nervene: Noonan røper at han engang sa at «hun er overalt, bryr seg og manipulerer». (©NTB)