Svenske Gustavsson var mildt sagt forbannet etter at han måtte forlate benken og se resten av kampen fra fugleperspektiv i det 66. minutt. Stabæk hadde nettopp tatt ledelsen ved Veigar Pall Gunnarsson da Adem Güven ble lagt i bakken innenfor 16-meteren av Morten Morisbak Skjønsberg da spissen var alene gjennom.— Jeg prøvde å få kontakt med kapteinen min, men han hørte meg ikke. Derfor tok jeg to skritt utenfor det tekniske området. Da kom dommeren (Dag Vidar Hafsås) bort til meg og viste meg opp på tribunen, sa en oppgitt Gustavsson til TV 2. KIL-treneren så sitt snitt til å bytte inn Olav Tuelo Johannesen, men det fikk han ikke lov til, hevdet han etter kampen.

— Han er vår fremste straffeskytter, og jeg ville at han skulle ta den, men jeg fikk ikke lov til å gjennomføre byttet. For det første skulle Stabæk hatt rødt kort (for fellingen), for det andre skulle vi fått lov til å bytte inn Olav Tuelo og for det tredje skulle ikke jeg vært sendt opp på tribunen, sa Gustavsson etter 1-2-tapet.

Kongsvinger kom tidlig under på eget kunstgress. Bare 13 minutter var spilt da Johan Andersson ble spilt gjennom av Gunnarsson. Svensken gjorde ingen feil og kippet ballen i det lengste hjørnet bak Olav Dalen. (©NTB)