Fotballpresidenten har måttet tåle hard kritikk etter sparkingen av trenerlegenden Egil «Drillo» Olsen forrige måned. Likevel har ikke Fotball-Norge fremmet en eneste person til det kommende presidentvalget.

Det får avisen bekreftet fra kilder med tett innsikt i valgkomiteens arbeid. Komiteen, som ledes av Marianne Brynildsen, jobber nå med å finsikte personer til de ulike vervene som skal besettes. Planen er å ha innstillingen klar i desember.

Ingen av fotballsammenslutningene som ble invitert til å spille inn navn for valgkomiteen, forslo utfordrere innen fristens utløp. Det er heller ikke dukket opp etteranmeldte forslag.

Høyst trolig kan Hallén dermed gå løs på sin tredje periode som fotballpresident fra våren 2014. Han ble også valgt på fotballtinget i Lillestrøm i 2010 og 2012. Men selv om det bare finnes én presidentkandidat på papiret, lener ikke valgkomiteen seg tilbake. Drillo-bråket har satt sine spor. — Det sier seg selv at dette er noe valgkomiteen må gå igjennom, sier en kilde til Dagbladet. (©NTB)