Gjestene fra hovedstaden tok ledelsen like før første pause da et kjapt håndleddsskudd fra lagkaptein Alex Ovechkin føk inn i nettmaskene bak Rangers' gode sisteskanse Henrik Lundqvist.

Etter langvarig Rangers-press, men også mange store sjanser for gjestene, fikk endelig hjemmelaget hull på byllen da Kevin Hayes feide inn utligningen til 1-1 fem minutter før full tid.

Men bare ett fattig sekund før full tid var Ovechkin frampå igjen og la igjen pucken til Joel Ward som fra kloss hold lurte pucken forbi Lundqvist.

Zuccarello er fortsatt satt på sidelinjen på ubestemt tid etter skaden han pådro seg fredag forrige uke. TV-kommentatorene under torsdagens kamp var ikke i tvil om at det er et tap for Rangers, og karakteriserte nordmannens spill som ekstremt godt. (©NTB)