Minnesota Wild møtte LA Kings for andre dag på rad, og så ut til å ha full kontroll, som de hadde natt til lørdag. Tidlig i andre periode ledet de 3–0, men gjestene fra California ga ikke opp, og snaue tre minutter før slutt i tredje periode utlignet de til 3–3.

Dermed gikk kampen til spilleforlengelse. Minnesota presset på for scoring etter at LA Kings fikk Jeff Carter utvist i to minutter – med to minutter og 22 sekunder igjen å spille.

Men gjestene holdt unna i undertallsperioden, og kampen var på vei mot straffeslagkonkurranse. Da dukket en nordmann i superform opp.

Zuccarello, som har tatt ti målpoeng på sine siste fem kamper, fikk pucken på venstresiden i Los Angeles’ sone med to sekunder igjen å spille.

Med ansiktet mot vantet, omringet av fire Los Angeles-spillere, vender nordmannen og i samme bevegelse finner Matt Dumba foran mål. Backen gjorde ingen feil, og satte pucken i nettet med 0,3 sekund igjen å spille.

– Han har øyne i nakken. Jeg aner ikke hvordan han så meg bak alle de spillerne, men det var en helvetes pasning, sier Dumba etter kampen.

– Jeg så faktisk ikke pasningen, jeg visste bare Zuccarello hadde pucken og at det var trangt der. Heldigvis for oss gikk pucken i mål før tiden var ute, sier trener Dean Evason.

– Helt utrolig av Zuccarello inntil vantet, utbryter TV-kommentatoren på Viaplay.

Dermed tok Minnesota sin sjette strake seier – den lengste seiersrekken i NHL denne sesongen.