Angelina Jolie og Brad Pitt søkte ensomheten i Afrika — men da de vendte hjem til Malibu med nyfødte Shiloh og de to barna, sto koblene med pressefotografer klare og ventet på dem. Da de i helgen hadde besøk av venneparet Gavin Rossdale og Gwen Stefani, kunne paparazziene uhindret få tatt bilder med lange telelinser av parene som lekte med barna. Brad og lille Maddox freste for eksempel rundt på hver sin firhjulte motorsykkel, mens Angelina satt i skyggen med en gulkledd Zahara.

Alternativet til det kameraovervåkede livet er enten å isolere seg fysisk, eller å flytte til utkantstrøk, melder New York Daily News, og lister opp vekkrømte kjendiser:

Julia Roberts valgte ørkenstaten New Mexico, Dave Chappelle gikk for Ohio, Goldie Hawn og Kurt Russell slo seg ned i Colorado for å gi barna en slags normal oppvekst, Harrison Ford har en ranch i «Brokeback Mountain»-staten Wyoming, Michael Keaton bor i Montani, Demi Moore i Idaho. Mediesky Meg Ryan prøver seg i Martha's Vineyard på østkysten, på et stort gods ytterst på en klippe.

Andre går for Europa, som Johnny Depp og John Malkovich som begge har gjort franskmenn ut av seg, mens George Clooney tilbringer mye tid i Italia. Nicolas Cage har akkurat kjøpt seg et britisk gods, og har fra før en øy på Bahamas.

Som vanlig velger imidlertid Michael Jackson å gjøre de gale valgene: Han skal ifølge avisen være i ferd med å se på hus midt i London - i Mayfair og Covent Garden - der han definitivt vil være midt i kameraskuddlinjen. Men kanskje det er akkurat det Jackson ønsker, nå som han må gjenopplive karrieren sin på grunn av pengemangel? (©NTB)