Wiggen er Solbakkens assistenttrener i FC København, og de skal fortsette samarbeidet på landslaget. Solbakken skal overta for Egil «Drillo» Olsen 1. januar 2012.— Det betyr mye. Vi har samme fotballfilosofi, god kjemi og kjenner hverandre veldig godt, sier Wiggen til fotball.no.

— Det er en ære å få jobbe med de beste spillerne i Norge. Jeg kjenner flere av de unge spillerne som har etablert seg i eliteserien. Det er en kjempespennende utfordring å få jobbe for at Norge kvalifiserer seg til fremtidige sluttspill, forteller 49-åringen.

Han har skrevet kontrakt med Norges Fotballforbund (NFF) som strekker seg fra 2012 og ut 2015-sesongen. Hvis Norge kvalifiserer seg til EM i 2012, kommer Wiggen og Solbakken til å starte etter at sluttspillet er over.

— Vi er veldig fornøyd med å få Bård med på laget. Han fortsetter i rollen som Ståles assistent, og de har vist i praksis i FCK at de er et godt team med evne til å oppnå resultater. Bård har lang erfaring og har høy kompetanse på mange områder som NFF vil få nytte av, sier toppfotballsjef Nils Johan Semb til fotball.no. (©NTB)