Etter å ha festet hardt på nattklubben Pure i Las Vegas på nyttårsaften, måtte den stadig mer falmede popstjernen Britney Spears bæres ut fra klubben. Livvaktene skjulte den bevisstløse sangeren under en stor kåpe. Skandalepressen slo med én gang fast at kollapset var et resultat av for mye alkohol, mens sangerens manager, Larry Rudolph, har hevdet at hun bare var trøtt og sliten.

Nå kommer imidlertid den ikke alltid etterrettelige avisen National Enquirerer med oppsiktsvekkende påstander: Her hevdes det at årsaken til at nyttårsaften fikk en heller tragisk utgang for Spears, var narkotika.

National Enquirer er ikke alene om å hevde dette. Ryktene har florert på flere blogger, skriver Aftonbladet.

Ifølge den amerikanske avisen var Spears påvirket allerede da hun kom til Las Vegas. Hun fortsatte festingen med sjampanje og romdrinker under middagen, og etter å ha røyket marijuana gikk hun ned til nattklubben Pure, hevdes det.

— Hun gikk rett til VIP-rommet og sniffet kokain, melder National Enquirers kilde, som hevder at inntaket slett ikke stoppet der. Hun skal deretter ha tatt en dose ecstasy. Og da sjampanjen kom på bordet i tolvtiden, ble det for mye for Spears. (©NTB)