Natt til søndag fikk politiet i LA inn 911-meldinger om en krangel mellom en mann og en kvinne. De to hadde kjørt i en bil, men stoppet, og krangelen fortsatte ute på gaten. Da politiet kom til stedet fant de offeret, men mannen var dratt, melder People.com. Ifølge politiet hadde kvinnen synlige skader og hun utpekte Chris Brown som gjerningsmannen.

Offeret ble ikke navngitt, men TMZ.com har mandag fått bekreftet at offeret var R&B-sangeren Rihanna.

Skulle opptrådt

Kjæresteparet skulle stått på scenen under Grammy-utdelingen søndag kveld, men søndag ettermiddag ble det het det i en pressemelding at «Rihanna dessverre ikke vil opptre under den 51. årlige Grammy Awards».

Da People.com snakket med Rihannas pressetalsperson ble det opplyst at «Rihanna har det bra».

Kausjon

Chris Brown meldte seg frivillig for politiet søndag kveld og er siktet for trusler. Han skal ha betalt kausjon på 50.000 dollar, noe som tilsvarer 340.000 norske kroner. Ifølge People.com etterforsker politiet om siktelsen mot ham skal utvides til å gjelde mishandling. Han skal ifølge nettstedet i retten for forholdet 5. mars.

Rihanna ble megastjerne med albumet «Good girl gone bad» i 2007, mens Chris Brown slo gjennom for fullt med plata «Exclusive» samme år.