Mandag kveld tar Manchester City imot byrival og serieleder United på eget gress. Med seier vil hjemmelaget klatre til topps på bedre målforskjell med to kamper igjen.

Mancini har bare ett år igjen av kontrakten med de lyseblå, men italieneren er ikke redd for å miste jobben om gullet også denne sesongen havner i den røde delen av Manchester.

— Styreformann Khaldoon al-Mubarak og eier Sheikh Mansour er seriøse mennesker. En seier eller ett tap forandrer ikke på ting. Vi jobber på et prosjekt som vi alle respekterer. Etter det kan alt skje i fotball, men jeg har et utmerket forhold til Khaldoon, og vi snakker sammen flere ganger i uken. Han liker å vite alt om laget og spillerne, sier Mancini.

City har ledet den engelske eliteserien i store deler av sesongen, men falt tilbake slik at United gikk forbi. I de tre siste kampene har imidlertid erkerivalen kastet bort fem poeng, noe som har gitt City tilbake troen på gull.

— Hvis Manchester City ikke vinner ligaen denne sesongen, så vil vi klare det neste år. Vi kommer til å få suksess i årene framover, mener Mancini. (©NTB)