Backen distanserte Sampdoria-forsvarerne på venstresiden før han slo ballen ut til Ilja Nestoroski som sendte bortelaget i føringen etter 60 minutter.

Men da Alessandro Gazzi fikk sitt andre gule kort like før full tid, klarte ikke Palermo å stå imot hjemmelaget lenger. Bruno Fernandes sikret 1-1 og poengdeling.

Higuaín-show

Målmaskinen Gonzalo Higuaín scoret to mål da Juventus sikret seg tre nye poeng med 3-0-seier over Empoli.

Juventus scoret tre mål på fem minutter i annen omgang mot Empoli og har dermed fire poengs forsprang ned til Napoli på annenplass i italiensk Serie A etter at Napoli tapte 0-1 mot Atalanta søndag.

Paulo Dybala scoret gjestenes første, før Higuaín scoret to.

Argentineren står nå med seks mål på sju seriekamper siden overgangen fra nettopp Napoli.

Det var imidlertid landsmannen Dybala som startet scoringsfesten på Stadio Carlo Castellani. Etter en målløs første omgang sendte 22-åringen Juventus i ledelsen etter 65 minutter.

Fått med deg denne?

Tre røde kort

I løpet av de neste fem minuttene scoret Higuaín to slik at Juventus kunne juble for en 3-0-seier. 28-åringen klatrer med det på toppscorerlisten i Italia. Spissen er kun slått av Inters Mauro Icardi som har scoret seks på seks kamper.

Dommeren i kampen mellom Bologna og Genoa hadde nok å gjøre søndag. Totalt tre røde kort (to til hjemmelaget Bologna og et til bortelaget Genoa), ble delt ut i løpet av kampen som Genoa vant 1-0 etter scoring av Giovanni Simeone.

Tabelljumbo Crotone har fortsatt til gode å vinne denne sesongen etter at Cagliari ble for sterke og vant 2-1. (©NTB