Arsenal maktet ikke å komme tilbake på vinnersporet i kveldens bortekamp mot Bolton. Etter tre strake tap fikk imidlertid Arsene Wengers menn med seg ett poeng hjem til London etter 0-0 på Reebok Stadium.

Det hjalp lite at Thierry Henry kom inn for Alex Oxlade-Chamberlain med drøyt 20 minutter igjen på klokken. I det som var en relativt fartsfylt kamp måtte begge lagene gå målløse av banen. Dermed falt Arsenal ned til 7.plass på tabellen — og har hele 17 poeng opp til lederduoen Manchester City og Manchester United.

I Birmingham startet bortelaget Queens Park Rangers godt mot Aston Villa. Bare 12 minutter var spilt da nyinnhentede Djibril Cisse satte inn sitt første mål for klubben og sendte London-laget i ledelsen. QPR økte til 2-0 før Aston Villa våknet. Ti minutter før slutt kunne Charles N'Zogbia utligne til 2-2 og sikre ett poeng for hjemmelaget.

Newcastle klatret til femteplass på tabellen etter 2-0-seieren borte mot Morten Gamst Pedersens Blackburn.

Kampfakta i kveldens Premier League-kamper:

Aston Villa – Queens Park Rangers 2-2 (1-2)

Mål: 0-1 Djibril Cisse (12), 0-2 Stephen Warnock (selvmål, 29), 1-2 Darren Bent (45), 2-2 Charles N'Zogbia (79).

32.063 tilskuere.

Blackburn – Newcastle 0-2 (0-1)

Mål: 0-1 Scott Dann (selvmål, 12), 0-2 Gabriel Obertan (90).

20.817 tilskuere.

Morten Gamst Pedersen spilte hele kampen for Blackburn.

Bolton – Arsenal 0-0

25.371 tilskuere.

Fulham – West Bromwich 1-1 (0-0)

Mål: 1-0 Clint Dempsey (69), 1-1 Somen Tchoyi (82).

25.689 tilskuere.

Brede Hangeland og John Arne Riise spilte hele kampen for Fulham.

Sunderland – Norwich 3-0 (2-0)

Mål: 1-0 Fraizer Campbell (21), 2-0 Stephane Sessegnon (28), 3-0 Daniel Ayala (selvmål, 54).