Alt om VM får du her:

I blitzregnet i Sea World-senteret i Oberhausen i Tyskland, valgte den fremste "tippeeksperten", blekkspruten Paul, Tyskland og Spania som vinnere i hver sin finale i VM. Tyskland møter Uruguay i bronsefinalen lørdag, mens Spania møter Nederland i den store finalen søndag.

Blekkspruten virket veldig usikker på hvilken boks han skulle velge i bronsefinalen. Etter valget av bronsevinneren, gikk den populære blekkspruten i hi, og det virket lenge tvilsomt om han orket en kamp til. I hovedfinalen var han sikker, eventuelt lei muslinger og oppmerksomhet.

Tippingen foregikk slik: Blekkspruten fikk senket ned to skåler med muslinger i. På skålene var flagget til landene som skal spille VM-kamp festet. Paul kunne velge musling fra skålene, og flagget som sto på skålen han til slutt valgte, blir av dyreparken og resten av verden, ansett som Pauls favoritt til å vinne kampen.

Tidligere i VM har Paul valgt riktig boks hver kamp. Det vil si at den boksen han har valgt, alltid har vunnet sine kamper. Foran semifinalen mellom Spania og Tyskland slo han selveste "Snåsamannen" i sitt valg. Dette valget ble sett på som et enormt svik mot hans land, Tyskland.