Etter fire spilte kamper står laget nå med 17-1 i målforskjell. Med to kamper igjen er det praktisk talt umulig for Frankrike å nekte Norge VM-plassen. 9. mai bør VM-billetten bli endelig sikret etter kampen mot Frankrike.

Tsjekkia sjokkåpnet på Slani stadion ved å ta ledelsen ved Dudova Iveta etter 17 minutter — Norges første baklengsmål i kvalifiseringen.

Men etter hjemmelagets mål var det bare Norge. Anita Rapp scoret bare minuttet etter, og senere tegnet Solveig Gulbrandsen, Unni Lehn, Ingrid Camilla Fosse Sæthre og Linda Ørmen seg på scoringslisten, melder NFFs nettsted.

Norge vant 5-0 over Tsjekkia i hjemmekampen på Kongsvinger i september i fjor.

Norge (4-3-3): Bente Nordby - Bente Kvitland (Monica Knudsen fra 68.), Anne Tønnessen, Ane Stangeland, Brit Sandaune - Solveig Gulbrandsen, Hege Riise, Unni Lehn - Linda Ørmen, Dagny Mellgren (Lise Klaveness fra 77.), Anita Rapp (Ingrid Camilla Fosse Sæthre fra 46.).

Ubenyttede reserver: Astrid Johannessen, Trine Rønning, Henriette Viker og Gunhild Følstad.