Jönsson har over 500 kamper for det svenske eliteserielaget. I dag ledet han Stabæk til en 3-2-seier mot sin tidligere arbeidsgiver.

Gjestene tok riktignok ledelsen 1-0 ved Emil Salomonsson etter 16 minutters spill.

Den islandske prøvespilleren Bjarni Ólafur Eiriksson sørget for balanse i regnskapet med sin utligning på frispark åtte minutter senere.

Ledermålet til Stabæk var av det lekre slaget. Vertene fikk corner, og ballen ble slått presist på hodet til arendalitten Tor-Marius Gromstad på første stolpe. Unggutten kastet seg frem, og styrte ballen i det lengste hjørnet.

Joe Sise lobbet ballen over Stabæks keeper etter 49 minutter, men Pálmi Rafn Pálmasons sørget for at hjemmelaget kunne juble over seieren med sitt hodestøt etter 57 minutters spill.

Stabæk fikk også straffe kvarteret før full tid, men den brasilianske prøvespilleren Diogo Costa klarte ikke å overliste Halmstad-keeper Robin Malmqvist.

Fakta:

Stabæk – Halmstad (Sverige) 3-2 (2-1)

Mål: 0-1 Emil Salomonsson (16), 1-1 Eirik Olafur Eiriksson (24), 2-1 Tor-Marius Gromstad (33), 2-2 Joe Sise (50), 3-2 Palmi Rafn Palmason (57).

Gult kort: Veigar Pall Gunnarsson, Stabæk.

Rødt kort: Veigar Pall Gunnarsson, Stabæk.

Stabæk (4-2-4): Iven Austbø – Vegar Eggen Hedenstad, Morten M. Skjønsberg, Tor-Marius Gromstad, Eirik Olafur Eiriksson (Mikkel Diskerud fra 46.) – Henning Hauger, Pontus Farnerud – Diogo Costa (Jan Tømmernes fra 84.), Johan Andersson, Palmi Rafn Palmason (Espen Hoff fra 73.), Veigar Pall Gunnarsson. (©NTB)