LEGIA WARSZAWA — MOLDE 0-0, sammenlagt 1-1

Molde-spilleren var langt nede etter kampen mot Legia Warszawa onsdag kveld. Etter uavgjortresultatet røk Molde ut av Mesterliga-kvalifiseringen.

- Har det tungt

Linnes fikk mot slutten av kampen muligheten til å avgjøre i Moldes favør. Etzaz Hussain spilte Linnes fri litt ute mot kanten av sekstenmeteren, men en dårlig berøring gjorde at Molde-spilleren brukte litt for langt tid og skuddforsøket ble blokkert.

— Jeg fikk en ganske stor sjanse mot slutten og jeg har det litt tungt nå. Det var vanskelig, jeg får ballen litt på skrått hold, men jeg må se sjansen om igjen. Det er kanskje en berøring der som er litt dårlig, sier Linnes rett etter kampen.

Sikter mot Europaligaen

Også tidligere i omgangen kom Linnes til en god skuddmulighet. Han fikk gå langs Legias sekstenmeter og fikk avsluttet nesten upresset.

— Jeg kommer litt feilvendt når jeg skal avslutte, men denne sjansen er ikke like stor som den siste. Den skulle jeg satt.

Selv om exiten fra Mesterliga-kvalifiseringen er bitter, er Linnes takknemlig for at laget fortsatt har sjansen til å spille seg inn i Europaligaen.

— Det er godt å ha den muligheten. Europaligaen er ingen trøstepremie.

Molde-spilleren må likevel tenke seg om for å skjønne hvor det gikk galt.

— Det er helt utrolig at vi står igjen som tapende part. De produserte ikke en sjanse i den første kampen og ikke mye mer i dag, sier Linnes, som mener Molde hadde fortjent å vinne kampen onsdag.

- God bortekamp

Ole Gunnar Solskjær var fornøyd med Molde-lagets innsats i onsdagens kamp, men hadde håpt på at sjansene de skapte skulle være nok til avansement.

— Vi gjør en god bortekamp. Vi skaper ikke så mange sjanser, men det gjør ikke de heller. Mot slutten blir det litt kaos, men vi hadde håpt at de sjansene vi skaper skulle være nok. Vi gjør en god kamp, sier Solskjær.