John Arne Riise og hans Roma måtte se mesterligadrømmen knuses med bortetap mot Catania søndag.

Roma ledet lenge etter scoring av innbytter Simone Loria, som erstattet midtstopper Juan allerede etter fem minutters spill. Loria var på banen mindre enn ti minutter før han nikket inn et frispark fra Francesco Totti.

Ledelsen sto seg helt til det 78. minutt, da Gonzalo Bergessio utlignet for hjemmelaget. Roma måtte vinne for å henge med i kampen om fjerdeplass, men fem minutter på overtid slo Alejandro Gómez spikeren i kista.

Roma må konsentrere seg om å forsvare sjetteplassen som gir europaligaspill. Riise spilte hele kampen søndag.

Se høydepunktene fra kampen i vinduet over!

Statistikksenter Serie A:

Fordel Udinese

Udinese er tilbake på fjerdeplassen etter 2-0-seier mot Chievo søndag. Mauricio Isla og Kwadwo Asamoah scoret målene som betyr at Udinese er to poeng foran Lazio foran den siste serierunden.

Udinese møter seriemester Milan i siste runde, og Lazio har derfor langt fra gitt opp håpet om å ta seg forbi.

– Vi er ennå ikke i paradis. Vi trenger ett poeng til, sa Udinese-trener Francesco Guidolin.

I kveldskampen spilte Inter 1-1 borte mot Napoli, og dermed er det klart at lagene blir nummer to og tre. Begge får sikker plass i mesterligaen.

Se høydepunktene fra Napoli — Inter:

Napoli Inter

Rykket ned

For Sampdoria er håpet om å berge plassen i serie A ute etter 1-2-tap hjemme mot Palermo. Laget som i fjor sikret mesterligaplass har falt sammen siden Antonio Cassano og Giampaolo Pazzini forsvant i vinterens overgangsvindu.

Lagkaptein Angelo Palombo gråt på banen og gikk bort til klubbens harde kjerne av supportere for å be om unnskyldning for nedrykket.

Sampdoria slår følge med Brescia og Bari ned i serie B.

Erik Huseklepp og hans Bari er for lengst dømt til sisteplass, men søndag kom en ny smell med 0-2-tap hjemme i lokaloppgjøret mot Lecce, som dermed berget plassen. Det satte Bari-fansen lite pris på.