Tre menn og to kvinner er tiltalt i overgrepssaken som kommer opp i Drammen tingrett i starten av mars.

En 32 år gammel mann og en 23 år gammel kvinne fra Buskerud, samt en 27 år gammel mann fra Oslo er blant annet tiltalt for å ha forgrepet seg på 23-åringens datter. Ifølge tiltalen skal overgrepet ha skjedd i fellesskap da datteren var tre måneder gammel, skriver VG. Overgrepet skal også ha blitt filmet av 32-åringen, som i tillegg er tiltalt for seksuelle overgrep mot sin egen sønn da barnet var to måneder. Samtlige tre risikerer 21 års fengsel.

Ifølge avisen har 32-åringen erkjent straffskyld, mens den 23 år gamle kvinnen nekter straffskyld. 27-åringen har erkjent straffskyld for en mindre del av anklagene.

I samme sak er også en 43 år gammel kvinne fra Buskerud tiltalt for produksjon og spredning av filmer med seksuelle fremstillinger av sine egne barn. Kvinnen har erkjent straffskyld. I tillegg er en 33-år gammel mann fra Romerike tiltalt, blant annet for via internett å ha forgrepet seg på 70 unge jenter.

Påtalemyndigheten ønsker forvaring for alle de tre tiltalte mennene. De fem er tiltalt i samme sak fordi påtalemyndigheten mener oversendelse av det barnepornografiske materialet som er produsert, knytter dem sammen. (©NTB)