Kampen virket avgjort allerede før det var gått ti minutter av kampen etter en sjokkåpning fra Monica Knudsens mannskap.

Da hadde nemlig LSK-kvinnene gått opp i en 2-0-ledelse. Marit Sandvei åpnet scoringene etter tre minutter da hun var våkent framme inne i feltet, mens Emilie Haavi økte ledelsen seks minutter senere på et frispark fra distanse.

Etter den dårlige åpningen kom hjemmelaget litt mer med i kampen, men det aldri farligere enn noen halvsjanser.

— Veldig gøy. Det ble en steintøff kamp etter vår flotte åpning. Vi fikk kjørt oss en stund mot slutten av 1. omgang, men i annen omgang hadde vi full kontroll, sa LSK-trener Knudsen til NRK.

Etter 38 minutter var LSK og Haavi frampå igjen. Hun gjorde sitt annet mål etter et flott angrep regissert av Isabell Herlovsen. Herlovsen fastsatte sluttresultatet til 4-0 da hun kom alene med keeper på overtid. (©NTB)