Engelskmannen ga seg som FKH-trener i forrige uke. Avgangen kom svært overraskende for hele Fotball-Norge, for Dempsey nøt stor suksess med en rekke solide resultater.

Etter kort tid kom det fram at han sluttet på grunn av interne konflikter, deriblant med sportssjef Jostein Grindhaug. Over et par dager ble det rene ordkrigen mellom Dempsey og klubben. Nå har han skværet opp med sin tidligere sjef.

«Jeg møtte Jos (Grindhaug) mandag, etter at han gikk med på å treffe meg. Vi møttes på Haugebanen. Han var der for å fikse banen. Det forteller deg alt du trenger å vite: Jos elsker FKH. Det var et svært følelsesladet møte for oss begge. Vi var enige om at vi kunne og burde ha gjort ting mye bedre», skriver Dempsey i et åpent brev i Haugesunds Avis.

«Det er svært trist og tragisk at vi på en eller annen måte ikke klarte å få dette til å fungere. Som en konsekvens har mange mennesker blitt berørt, noen mye mer enn andre», legger han til.

I brevet takker han fansen og folket i Haugesund. Dempsey skriver at han er «stolt over å ha vært leder av et lag som har prestert så godt i eliteserien». (©NTB)