Det er liten tvil om hva fvn.no-leserne mener er tiåerts største nyhetssak.

Da Mette-Marit Tjessem Høiby og Kronprins Haakon Magnus gav hverandre sitt "ja" i Oslo Domkirke, var det ikke bare Kronprinsessen som måtte ty til tårene opptil flere ganger.

Et massivt presseoppmøte sørget for å forevige begivenheten som NRK allerede har kåret til "tiåerts tv-minne". Heller ikke på fvn.no var det noen som kom i nærheten av å få så mange stemmer som Mette-Marit og Haakon.

En av de som gav sin stemme til Mette-Marit var Cathrine Martinsen fra Kløfta, som får en gavepakke i posten.

Fvn.no takker alle som sendte inn bidrag i konkurransen!

Udiskutabel sitatvinner ble Tore E. Olsen (Demokratene) Utsagnet "Vold mot kvinner vil bli redusert dersom kvinnene ikke legger beina i kors når mannen kommer hjem fra jobb." førte til utvisning fra bystyret i 2005 og en førsteplass på lista over "tiårets sitat" på fvn.no.

Det var litt mer jevn match mellom tiårets mest minneverdige fotballkamper, men den som fikk flest stemmer er Start-Fredrikstad (1-3) i 2005. En dramatisk kamp på alle måter, hvor det faktum at Start ble snytt for gullet kom i skyggen av nakkeskaden FFK's Dagfinn Enerly pådro seg.

Kristiansand Symfoniorkester er lesernes favorittband gjennom de ti siste årene og spyd-ess Andreas Thorkildsen er gullgutten som har kastet seg inn i flest leseres hjerter siden millennumsskiftet.

Her er resultatet av avstemmingen:

1. Tiårets nyhetssak:

Mette-Marit gifter seg med Kronprins Haakon i 2001. 2. Tiårets sitat:

Vold mot kvinner vil bli redusert dersom kvinnene ikke legger beina i kors når mannen kommer hjem fra jobb. (Utsagnet som førte til at Tore E Olsen, Demokratene, ble utvist fra Bystyret i Kristiansand i 2005.)

3. Tiårets fotballkamp:

Start — Fredrikstad 2005. 4. Tiårets brøler:

Bedrifter og enkeltpersoner verden over som lot seg lure til og bruke millioner av kroner på å beskytte seg mot den såkalte datakollapsen, som skulle gå som en pandemi over hele verden ved milleniumskifte ,og få alt til og fullstendig krasje. De som kom opp med denne geniale ideen lurte en hel verden og ble nok også mangemillionærer på menneskets naivitet.

5. Tiårets kunstner:

Kjell Nupen

6. Tiårets plateartist:

Helene Bøksle

7. Tiårets band:

Kristiansand Symfoniorkester

8. Tiåerts idrettsutøver:

Andreas Thorkildsen