Mohammed «Moa» Abdellaoue og Luton Shelton scoret to mål hver da Oslo-klubben vant sin fjerde seier på rad på Åråsen. Vålerenga inntok 3.-plassen på tabellen på ny.Moa startet fyrverkeriet i det 57. minutt da han utnyttet en tabbe i Lillestrøm-forsvaret og takket for gratissjansen ved å sette ballen utakbart bak LSK-keeper Stefan «Logi» Magnusson fra kort hold.

Knapt tre minutter senere sto det 0-3 på tavla. Luton Shelton scoret på retur fra en heading i stolpen og mens et sjokkskadd Lillestrøm-forsvar «sov» ble Moa spilt igjennom og scoret sikkert.

Inntil det 57. minutt hadde Lillestrøm hatt et klart overtak mens Vålerenga knapt hadde skapt en eneste sjanse. Men Vålerenga hadde ikke gitt seg for kvelden.

Luton Shelton vant et kappløp med Magnusson om ballen, rundet keeperen og scoret enkelt i tom kasse etter et ypperlig framspill av Harmeet Singh. (©NTB)