— Dette er kjempestas for alle oss som jobber her, skikkelig moro. Vi er utrolig stolte av å ha kommet så langt i denne konkurransen. Hvem hadde trodd at den gamle kjempen i Kolsdalen skulle nå så langt, sier Terje Næss, seniorkommunikasjonsrådgiver i Xstrata Nikkelverk.

Oppfordringen om å stemme har gått ut på intranett til samtlige ansatte, og ansatte i utlandet har også ringt for å spørre om de kan stemme.

— Vi har ikke pr-stunts på Facebook eller sosiale medier, likevel opplever vi at svært mange stemmer på oss, og det er veldig gledelig. En ser også at de ansatte går rundt med hodet hevet litt høyere nå om dagen, klart det gjør mye med miljøet på bedriften å få sånn oppmerksomhet, sier Næss.

Xstrata-sjef Øivind Stenstad har antydet at en ny sykkeltur kan være på gang hvis bedriften vinner. Tidligere i år syklet han på tvers av USA. Finner bedriften et veldedig formål så blir det trolig en ny sykkeltur.

Hvis du vil stemme på Xstrata Nikkelverk send BEDRIFT 1 til 03811 . (Kun én stemme per mobil, vanlig sms-takst).

Fra klokken 20.55 kan du følge sluttminuttene i finalen live på fvn.no. Da kommer både Stenstad og Steinr J. Olsen i Stormberg i studio.