Både politiet og Spesialenheten for etterforskning av politisaker er svært sparsomme med opplysninger etter skuddene på Skui, men søndag ble det kjent at den drepte er en 33 år gammel norsk mann fra Akershus, men ikke bosatt i Asker eller Bærum. 33-åringen skal obduseres mandag, men politiet vil ikke offentliggjøre navnet på den drepte før etter at den formelle identifikasjonen er foretatt. Politiet er imidlertid så sikre på at de vet hvem den døde er at de har varslet mannens pårørende.Den drepte er en tidligere kjenning av politiet og er tidligere straffedømt. Politiet ville søndag ikke gå ut med hvilke forhold mannen er dømt for.

På en pressekonferanse i Sandvika søndag ettermiddag kom det fram at mannen trolig ble truffet av ett dødelig skudd.

— Men dette vet vi ikke sikkert før resultatet av obduksjonen foreligger, sa Johan Martin Welhaven, leder for Spesialenheten for etterforskning av politisaker.

Han opplyser at det var skyting på i alt fire steder under den dramatiske politijakten, men kan ikke si noe om hvor mange skudd som falt til sammen, eller hvem som skjøt på de forskjellige stedene. Han bekrefter imidlertid at politiet skjøt tilbake på tre av stedene, og at han regner med at en del av skuddene var varselskudd. (©NTB)