Se video over.

OSLO: Etter timevis med venting, hyling og skrik som spredte seg i folkemassen ved hvert minste tegn til bevegelse bak gardinene, viste omsider Justin Bieber seg for de hundrevis av fremmøtte fansene ved Hotel Royal Christiania i Oslo sentrum tirsdag kveld.

Og da steg lydnivået til hittil ukjente høyder utenfor hotellet, skriver Aftenposten.no.

Gjorde tegn til fansen

Justin Bieber kom ut på en liten takterasse øverst på hotellet, vinket ned til fansen og gjorde deretter sitt berømte hjertetegn, med hendene lukket mot hverandre.

Etter ca. et halvminutt var det hele over, etter at folk hadde ventet i timevis på å få et glimt av den 18 år gamle superstjernen.

— Hvis han kommer ut, skal jeg si at jeg elsker han, erklærte 14 år gamle Rebekka Birkeland, som hadde med mor, far og en venninne til sentrum for å få et glimt av idolet.Men tid til noen kjærlighetserklæringer ble det ikke under den korte visitten Bieber tok ut på terassen, foruten de felles ropene og hylene fansen avleverte i kor.

Gratiskonsert

Onsdag klokken 16 skal Bieber spille «hemmelig» gratiskonsert i Oslo sentrum. Etter alt å dømme vil dette foregå på en scene utenfor Østbanehallen.

Justin Bieber hilser på fans i Oslo. Foto: Scanpix