Med 1-1 fra bortemøtet hadde Molde et godt utgangspunkt før hjemmekampen. Men etter en ellevill fotballkamp var det gjestene som kunne juble for avansement.

Det startet da Ola Kamara fikk en billig straffe etter sju minutter. Kroatenes forsvarer så ut til å være på ballen først. Straffesparket tok Kamara selv, men dessverre for moldenserne gikk det høyt over mål.

Etter 17 minutter kom det første bortemålet. Et svakt tilbakespill fra Martin Linnes ble plukket opp av Marko Pjaca, som enkelt trillet ballen i mål. Tre minutter senere sto det 0-2 da Dinamo Zagreb fikk kjempet ballen i mål etter flere forsøk fra kort hold. Linnes sto på streken, men klarte ikke å klarere ballen.

Da 22 minutter var spilt scoret gjestene for tredje gang på fem minutter. Igjen var Linnes involvert. Backen ble enkelt fintet vekk, og inne i feltet fikk Marko Rog til slutt headet ballen over keeper Ethan Horvath og i mål.

To minutter før pause tente Etzaz Hussain håpet da han reduserte med et hardt skudd over gjestenes keeper fra utenfor straffefeltet. Like etter fikk Molde igjen straffe da keeper Eduardo felte Eirik Hestad. Men heller ikke Harmeet Singh klarte å score fra ellevemetersmerket, ettersom Eduardo gikk rett vei og fikk slått ballen vekk. (©NTB)