Nord-Irland — Norge 0-3:

Tarik Elyounoussi punkterte onsdagens kamp mot Nord-Irland med en vakker vending og et utakbart skudd, midt i en følelsesmessig karusell.

– Det er mange tanker som kommer, sa Elyounoussi på vei ut fra Windsor Park.

Sammen med Egil «Drillo» Olsen og noen andre i landslagsfølget var han på vei til Dublin for å nå et morgenfly torsdag og Knut Torbjørn Eggens begravelse.

– Det har vært tøft i det siste. Jeg har tenkt mye på Knut Torbjørn. Han har betydd mye for meg. Han var en av de få som satset på meg da jeg var bare en liten tass. Mange lurte på hvorfor han lot meg spille, og uten ham er det ikke sikkert at jeg ville vært her i dag.

Han har hatt mye å tenke på også med Fredrikstads akutte økonomiske krise, men natt til onsdag kom beskjeden om at klubben er reddet fra konkurs.

– Klart at det var gode nyheter. Det har vært mye dritt i klubben i det siste, men nå ser det ut som de har fikset det slik at vi kan få gleden tilbake.

Scoringen sin hadde han ikke så mye å si om. Han fikk et framspill fra Ruben Yttergård Jenssen, vendte bort en motspiller og sendte ballen utakbart i mål.

– Det var en Moa-scoring. Det var absolutt fint at jeg greide å score dagen før jeg skal i Knut Torbjørns begravelse, mente Elyounoussi.

(©NTB)