Susanna Kallur har ett stort mål for sesongen. Å gjøre sitt livs løp på 100 meter hekk i Beijing. Gjør hun det, kan det fort bli OL-gull, blågule flagg og "Du gamla, du fria" på Olympiastadion. På Bislett på 6. juni — selveste "Svenska flaggans dag" - kan hun varme opp til svensk flaggvifting i Oslo.- Jeg håper at mange svensker vil feire nasjonaldagen her på Bislett. Og de må gjerne ta med seg svenske flagg.Det er ikke noe tvil om at OL-gull er det store målet og den store drømmen. Men å si det rett ut er litt mer vanskelig. - Mitt mål for sesongen er å gjøre mitt livs løp i OL-finalen. Så får vi se hvor langt det rekker.

Sammen med Vukicevic.

Hun myser i vårsola bort mot det norske håpet Christina Vukicevic som står åtte-ti skritt lenger bort på det røde tartandekket på Bislett. Vukicevic blir en av motstanderne 6. juni i Bislett Games. - I november tror jeg den norske rekorden på 100 meter hekk er bedre enn 12.90, sier Susanna Kallur til Aftenposten. Kallur har gode råd til sin seks år yngre konkurrent. - Christina er bare 21 år gammel. Hun har tiden foran seg. Jeg brukte fem år på etablere meg blant seniorene. Hun må ha tålmodighet, sier Susanna Kallur.I vinter har de to trent sammen flere ganger. Hun håper at Susanna Kallur i løpet av vintertreningen har fått med seg akkurat dette.- Det kan ta ett år og det kan ta syv år før at det virkelig løsner.

Ny verdensrekord.

Susanna Kallur satte ny verdensrekord på 60 meter hekk innendørs i vinter. Hun er et av Sveriges store OL-håp og en av Sveriges store idrettshelter. Vukicevic er 21 år gammel har en personlig rekord på 13.07 og er ett av fremtidshåpene i norsk friidrett.- Hun er jo positiv på mine vegne. Under 12,90? Vi får se. Det er ikke umulig. Det er ingenting som er umulig, sier Christina Vukicevic. Akkurat nå er det ikke en norsk rekord under 12.90 som er fremst i tankene. I VM i fjor satte hun ny personlig rekord med 13,07. Men skal hun til OL må hun forbedre den rekorden. OL-kravet er 12.96. - Første mål er å komme seg under den magiske 13-grensen. Deretter 12.96. Så får vi se hva som skjer.