ARENDAL: Nødetatene ble varslet 04.06 om en boligbrann i Tivoliveien på Tromøy.

– Brannen har startet utvendig ved verandaområdet, og spredd seg via veggen, opp til gesimskassa og videre inn i loftsområdet, forteller fagleder brann ved Østre Agder brannvesen, Petter Vinje Svendsen, til Fædrelandsvennens fotograf på stedet.

Brannmannskaper fra Arendal og Moland ble sendt ut til stedet.

Ble varslet av naboer

– Stedet det nå brenner er vanskelig å komme til, så vi må gå inn både utenfra og innenfra for å få kontroll på flammene. Dette er grunnen til at vi rydder taket for takstein og bruker motorsag, opplyste han ved 5-tiden mandag morgen.

Politiets innsatsleder, Erik Konnestad ved Grimstad politistasjon, opplyser at det var naboer som oppdaget brannen.

Foto: Baard Larsen

– En nabokvinne som hadde våknet på natten, så at det brant da i huset i Tivoliveien da hun kikket ut av vinduet. Hennes mann reiste over til boligen og fikk varslet de som bodde i huset som brant, sier Konnestad.

Ingen personskade

Alle beboerne kom seg ut av boligen. Politiet opplyser at ingen personer ble skadet.

– Ettersom brannen har startet utvendig, og huseier sier han ikke kan se hva som kan ha begynt å brenne der, vil vi ta en vurdering senere på om boligen skal undersøkes av kriminaltekniker, sier Konnestad.

Ved halv seks-tiden opplyser brannvesenet at de har kontroll på brannen. Brannmannskaper fra Moland er fortsatt igjen på stedet for å drive etterslukking.