Spears ble hentet etter at politiet ble tilkalt fordi hun ikke ville gi fra seg sine to små sønner til eksmannen Kevin Federline tidligere på kvelden, det skriver NTB.

Se også: Her hentes Britney

I følge nettstedet People hadde Britney låst seg inne på et rommet med yngstesønn Jayden James da den rettoppnevnte tilsynspersonen skulle bringe barna til faren.

Jayden James kjørt til sykehus

Flere nettsteder, blant dem People, Eonline og nyhetsbyrået Wenn forteller at Jayden James ble fraktet til sykehuset i en egen ambulanse like etter moren for en sjekk. Han var i god form, og ble kort tid etter overlatt til faren.

-Hun har blitt tatt med til evaluering, mest sannsynlig til et sykehus. Det skal ikke være noen skader verken på henne eller barna, fortalte politikonstabel i Los Angeles, Jason Lee til People.

Testes for alko og narko

Ifølge nettstedet TMZ skal Spears gjennomgå en medisinsk undersøkelse på Cedar Sinai-sykehuset for å få vurdert sin psykiske tilstand. I tillegg skal stjernen testes for alkohol og narkotika.

Da politiet fant henne hjemme var hun påvirket, men av hva er foreløpig ikke kjent.

Bråket begynte da Britney skulle overlevere sønnene til eksen Federline sine livvakter i 19 tiden lokal tid torsdag kveld. En time senere dukket Federline selv opp sammen med en politipatrulje.

Kjørt til sykehuset

På det meste var to ambulanser, en brannbil, flere politipatruljer og et politihelikopter på plass ved Spears' hjem i Los Angeles, skriver People.

To timer etter at politiet ankom stedet, rundt klokken 22.15, ble Britney Spears fraktet ut av huset på en båre og kjørt til Cedar Sinai.

Kevin dro sammen med sønnene og Britneys far Jamie Spears til sykehuset etter popstjernen, men guttene skal nå være hjemme sammen med faren i hans hus.

Legene ved Cedar Sinai tar i bruk Californsk lov som gir dem lov til å holde Britney på sykehuset i 72 timer for evaluering. Det skriver CNN på sine nettsider.

Kjemper om barna

Britney Spears og Kevin Federline har preget kjendisnyhetsbildet i lengre tid og kampen om barna tilspisset seg da en dommer i oktober i fjor begrenset hennes adgang til å være sammen med de to guttene Sean Preston og Jayden James som paret har sammen.

Tidligere i uken ble Britney droppet av advokatene sine etter at hun nok en gang ikke møtte opp til en avtale i retten. I følge advokatfirmaet var et brudd i kommunikasjonen årsaken til at de ønsket å avbryte samarbeidet.