Slash slet med nykkene til W. Axl Rose som medlem av Guns N' Roses og med Scott Weilands stoff— og adferdsproblemer som medlem av Velvet Revolver. Man skulle tro at dette var mer enn nok til å få gitarlegenden til å sky sangere som pesten, men nå avslører han at han skal samarbeide med en rekke vokalister på sitt kommende soloalbum.

Solo

Etter at han trakk seg ut av Guns N' Roses og lot W. Axl Rose seile i sin egen sjø av stormannsgalskap ga Slash ut to album under navnet Slash's Snakepit. Nå opplyser han til NME Radio at det er et nytt soloprosjekt på vei.

– Jeg har båret med meg en opptaker på turneen med Velvet Revolver og tatt opp ideer. Da jeg kom tilbake fra Storbrittania i begynnelsen av sommeren hørte jeg på hva som var bra og spant videre og kom opp med nytt materiale, forteller han.

Det skal foreligge demoer av 14 låter.

Nytt

Velvet Revolver jobber med å finne en ny vokalist for å erstatte uforutsigbare Scott Weiland. Slash vil ikke avsløre om hans soloplate vil bli utgitt før en eventuell ny plate fra bandet. Han forteller også at han har rekruttert flere forskjellige sangere til å bidra på platen, men vil ikke avsløre noen navn.

Gibson

Gibson har lenge brukt Slash til å markedsføre gitarene de produserer, og han har samarbeidet med gitarfabrikanten om utviklingen av flere signaturmodeller av de velkjente Les Paul-modellene. Gibson omtaler Slash som en av verdens mest kjente gitarister, og gitarhelten har fått store mengder skryt fra de som mener å ha greie på slikt rundt om i verden. «Sweet Child o' Mine», med et av hans mest kjente gitarriff havnet som nummer 37 på magasinet Guitar Worlds liste over de hundre beste gitarsoloene. Blender har den som nummer tre på listen over de «500 beste sangene siden du ble født». Britiske Q Magazine plasserte sangen på sjetteplass da de kåret de 100 beste gitarsangene.

Gitarer

Nå avslører Gibson Guitars, og underselskapet Epiphone at det er nye signaturmodeller på vei. I en pressemelding avsløres det at de nye gitarene lanseres under fellesnavnet «Slash Les Paul Goldtop». Epiphone-modellen produseres i et begrenset opplag på 1.000 gitarer, mens Les Paul-modellen bare lages i halvparten så mange eksemplarer.