Gigantskipet Titanic møtte sin skjebne i form av et isfjell natt til 15. april 1912. Ombord i skipet var den to måneder gamle babyen Millvina Dean. 1517 mennesker omkom i katastrofen og Dean er den siste av de overlevende som fremdeles er i live.

Alder

I dag er Dean 98 år gammel, og ifølge AccesHollywood.com har stjernene fra filmatiseringen nå trådt til for å hjelpe henne. Filmen om ulykken ble en gigantisk suksess da den kom i 1997, og den gjorde både Leonardo DiCaprio og Kate Winslet til superstjerner. Nå har de donert penger til et fond som skal hjelpe Dean. 98-åringen har nemlig slitt med å betale regningene til pleiehjemmet der hun bor.

Fotograf

Filmen er fremdeles den mest innbringende filmen i historien. Ifølge BoxOfficeMojo.com har filmen spilt inn over 1,8 milliarder dollar. I tillegg til de to filmstjernene har også regissør David Cameron bidratt. Bakgrunnen for engasjementet fra stjernene var en oppfordring fotografen Don Mullan kom med i The Irish Independent.

– Det er mennesker inkludert regissør James Cameron, skuespillerne Leonardo DiCaprio og Kate Winslet, samt den kanadiske sangerinnen Celine Dion som har tjent enorme summer fra denne historien og jeg mener de kan og bør hjelpe, uttalte han i avisen.

Bilder

Han har solgt signerte bilder av Millvina Dean for å sikre henne inntekter og har satt opp en fotoutstilling relatert til henne.

– Ved åpningen av utstillingen bestemte jeg meg for å utfordre James Cameron, Leonardo DiCaprio, Kate Winslet, 20th Century Fox og Celine Dion til å stille opp med like mye penger som det jeg greide å skrape sammen, forteller han til Access Hollywood.