LONDON: Britisk politi har startet drapsetterforskning etter at de fant et lik i forbindelse med søket etter en savnet norsk kvinne.

Liket ble funnet etter at politiet i London tidlig søndag morgen oppsøkte en konkret leilighet i søket etter den savnede 23-åringen, skriver VG Nett.

Personen skal ennå ikke være identifisert, og politiet kan heller ikke opplyse om det er en kvinne eller en mann som er funnet død, men bekrefter at det er igangsatt drapsetterforskning. Ifølge Aftenposten.no vil det bli det bli foretatt en obduksjon av liket mandag.

Ingen pågrepet Så langt er ingen pågrepet etter funnet av den døde personen.

Kvinnen ble meldt savnet fredag, og ble sist sett på utestedet Maddox Club midt i sentrum av London torsdag. Etter det VG Nett kjenner til har venner av henne forklart at de forlot nattklubben ved 2.30-tiden, mens 23-åringen bestemte seg for å bli igjen.

UD opplyser til NTB at de er kjent med at kvinnen er savnet i London, men heller ikke de har opplysninger om personen som nå er funnet død, annet enn at den norske ambassaden holder kontakt med politiet i London samt med familien til den savnede kvinnen.

Bistår familien – Vi bistår familien i forhold til politi og myndigheter og sørger for at de får den støtten de trenger, sier kommunikasjonsrådgiver Kristin Melsom til NTB.

Ifølge dagbladet.no skal kvinnen som er hjemmehørende på Østlandet, ha blitt meldt savnet av venn fredag ettermiddag.