Brad Pitt har en stund vært spekulert inn og ut av filmen om Sherlock Holmes og hans fiende dr. Moriarty i Madonnas eksmann, Guy Ritchies nye film «Sherlock Holmes».

Brad Pitt skulle ifølge britiske tabloider ha sagt ja i siste liten, for å «redde» filmprosjektet til sin kamerat Ritchie.

Pitt har tidligere samarbeidet med Ritchie i hans gangsterfilm «Snatch» fra 2000. Britiske medier har skrevet at Pitt var tiltenkt rollen som fienden av den store britiske detektiven Sherlock Holmes, dr. Moriarty. Han har også tidligere vært utpekt til rollen som Sherlock Holmes. Men den rollen tilfalt Robert Downey jr.

Klar til jul

Jude Law har spiller dr. Watson, og Russel Crowe dr Moriarty.

Til tross for mange offisielle uklarheter, har nå represantanter for Warners bekreftet at filmen vil være premiereklar 1. juledag 2009. Flere nye scener

Britiske tabloider har skrevet at Robert Downey jr. og Jude Law har vært kalt tilbake til London for reshoots, sammen med Pitt, men nå avviser filmprodusenten dette.

— Dette er fullstendig feil. Brad Pitt blir ikke med på castinglisten.

- Fornøyd

— Vi er svært godt fornøyd med produksjonen slik den er, sier en representant for produksjonsselskapet til Daily Mirror.

Men han legger til:

— For å få filmen ferdig, kommer vi til å kjøre noen ekstra dager på settet for å spille inn noen tilleggsscener, og for å perfeksjonere noen scener med spesielle, visuelle effekter.

Filmen er spilt inn på forskjellige steder i London. Cliveden House skal være øremerket som location for dr. Moriartys hjem.

— Det vil være scener fra Royal Victoria Dock, Pontoon Docks, Pinewood og Chatham Docks i Kent, forklarer en kilde fra filmsettet til Daily Mirror.

Se traileren

Her kan du se den foreløpige traileren til «Sherlock Holmes». Uten Brad Pitt, men med Robert Downey jr. og Jude Law.