En skuespiller, en programleder, en motorsyklist, en langrennsløper, en tidligere ishockeykeeper og en artist.

Fredag ble de seks navnene offentliggjort på hvem som skal være deltakere når TV2 starter i gang med sin nye versjon av «Skal vi danse» — denne gangen på glattisen.

Per Christian Elefsen (53), Dorthe Skappel (44), Pål Anders Ullevålseter (38), Anette Bøe (49), Jim Marthinsen (50) og Sandra Lyng Haugen (19) skal underholde norske tv-seere med knall og fall fra midten av april, melder Side2. Litt spagetti

Programmet, som heter «Isdans», skal vises i helgene.

Kjendisene har allerede fått tildelt hver sin profesjonelle kunstløper som skal assistere, hjelpe og trene kjendisene.

Tidligere har samme konsept vært kjørt i Storbritannia og det var «God kveld Norge»-programleder Dorthe Skappel som var en av pådriverne til at showet kom i norsk versjon.

— Jeg så programmet på BBC, og gikk rett til sjefen min og sa: «Dette må vi også ha! Og jeg skal være med!», forteller Dorthe, som innrømmer at hun er litt «spagetti» i kroppen.

Bh-innlegg

Sandra Lyng Haugen er en av de med minst skøyeerfaring, men satser på knallhard trening med partneren fram til april.

— Jeg har allerede funnet frem min rosa sykkelhjelm, albuebeskyttere, støttehjul, knebeskyttere og pute på rumpa! I tillegg må jeg ha ekstra store bh-innlegg, sånn i tilfelle jeg faller fremover, spøker den tidligere «Idol»-sangeren til Side2. Per Christian Ellefsen, kjent fra «Elling»-filmene, er den eldste deltakeren i programmet og dro rett på skøytebanen da han fikk tilbud om å være med på «Isdans».

— Jeg gikk rett på trynet med en gang. Og det var slett ikke bare stoltheten min som fikk seg en kraftig knekk, humrer han til Side 2.