Los Angeles-politiet bekrefter overfor nettstedet TMZ at de ble tilkalt til stedet der en person angivelig skulle forsøke å ta seg ulovlig inn, men endte med å prøve å holde styr på paparazziene som prøvde å fotografere opptrinnet.Til TMZ sier Ghalib at han fikk en oppringning fra en hysterisk Britney som ba ham om å hente henne etter at hun hadde kranglet med Lutfi i bilen. TMZ var til stede sammen med den andre sladrepressen og paparazziene da Spears hoppet gråtende ut av bilen utenfor porten til sitt eget hus.

Ghalib sa at hun skulle vente på ham i huset sitt og at han var på vei. Vel fremme slapp han ikke inn — og vaktene bekrefter at dette var på streng ordre fra Lutfi. Adnan Ghalib prøvde deretter å ringe Britney på alle de seks mobiltelefonene hennes samt hustelefonen uten å få svar.

Sam Lutfi har selv kommet i søkelyset, etter at flere tidligere bekjente har stått fram blant annet overfor New York Post og sagt at han «er mer sjalu enn en kjæreste». Blant annet har en tidligere venn tre ganger bedt om besøksforbud for Lutfi.

Det er også Sam Lutfi som ringte TV-personligheten Barbara Walters og opplyste at Spears skal ha vært hos psykiater og at hun har «psykiske problemer som kan behandles», fortalte Walters mandag på TV-programmet «The View». (©NTB)