Lillestrøm kom under 0-1 for andre gang på rad denne sesongen, men utlignet sju minutter før slutt ved Malaury Martin. Han sendte et frispark mot mål og ballen gikk via Trond Olsen og i nettet bak en utspilt Hannes Thór Halldórsson. Målet er Martins andre i eliteserien denne sesongen. Også mot Start i serieåpningen scoret han på et frispark. Det at laget til stadighet blir liggende under, bekymrer imidlertid trener Rúnar Kristinsson.

— Vi må skjerpe oss og begynne å komme tidligere i gang i kampene. Vi må være mer på hugget fra start, sa han til TV 2 like etter kampslutt.

Den 22 år gamle serberen Milan Jevtovic har fått en pangstart på Glimt-karrieren. Mot Lillestrøm søndag så han ut til å bli matchvinner med sin tidlige 1-0-scoring.

I serieåpningen mot Sogndal åpnet nyervervelsen målkontoen for Glimt-laget da han satte inn 2-0 etter 86 minutter. Mot Lillestrøm brukte han kun 12 minutter på å markere seg. Etter at Lillestrøm-spiller mistet ballen til Fitim Azemi, fikk Jevtovic servert ballen på høyresiden av LSKs 16-meter. Derfra gjorde han alt selv og skrudde ballen i Arnold Origis lengste hjørne.

Lillestrøm tok over initiativet etter scoringen og Fred Friday fikk en eventyrlig mulighet til å utligne etter 21 minutter. Innlegget fra lagkamerat Martin traff nigerianeren på hodet, men headingen gikk i stolpen. Hjemmelaget fortsatte å styre kampen etter pause, men det var gjestene fra Bodø som fikk annenomgangs største mulighet. Rutinerte Trond Olsen kom alene med Arnold Origi, men avslutningen skled av foten og endte utenfor. (©NTB)