— Engelskmennene slåss som jenter, er meldingen han kommer med etter de voldelige opptøyene som har sjokkert fotballtilhengere over hele Europa.

Russeren bryr seg ikke om truslene fra Det europeiske fotballforbundet (UEFA) som truer med å kaste både Russland og England ut av mesterskapet i Frankrike, dersom noe lignende gjentar seg.

Det toppet seg etter 1-1-kampen mellom russerne og engelskmennene lørdag kveld, da England ledet helt til russerne scoret ett minutt på overtid. Etter kampen utartet det på tribunene. Det var omtrent krigsscener.

Russland ligger som nummer 29 på FIFA-rankingen og er langt fra noen EM-favoritt, men landet er i ferd med å innta en lite ettertraktet plass på toppen av listen over voldelige hooligans.

Nå har UEFA startet etterforskning av det som skjedde i Marseille mellom russiske og engelske fotballtilhengere. Det er også klart at franske myndigheter er involvert i saken. Allerede har franskmennene bestemt at alkohol ikke skal selges, nytes eller bringes med til arenaer og såkalte tilhengersoner. (©NTB)