AGDER: De eneste billettene som fortsatt er tilgjengelig til Justin Bieber-konserten i Telenor Arena, er bussbillettene.

16. april går den første konserten med superstjernen Justin Bieber av stabelen i Telenor Arena. Blant tilskuerne blir fire busslaster med egder.

– Til den første konserten sender vi to busser fra Kristiansand og to buss fra Arendal, sier Ole Martin Roland, regionsdirektør i Nettbuss Sør.

Det ble lagt ut 21.000 billetter til hver av konsertene, og det er vel unødvendig å opplyse om at de er utsolgt alle som én. Dagen etter, 17. april, vil tre busser frakte egder til konserten med Bieber.

– Da sender vi to busser fra Kristiansand og èn fra Arendal, forteller Roland.

Enorm interesse

Den siste dagen, 18. april, går det en buss fra hver av byene.

– Selv om vi ikke tar oss av billettbestillingen, har jeg hørt at det går ganske vilt for seg. Interessen er enorm, sier regionsdirektøren.

Alle Bieber-bussene tar sikte på å være fremme ved Telenor Arena klokka 17.00 på konsertdagen, og returnerer umiddelbart etter konserten.

Fra Kristiansand koster billett tur-retur kr. 690, mens prisen fra Arendal er kr. 535. ## Politiet anbefaler kollektiv

Politiet i Asker og Bærum fraråder foreldre å kjøre konsertgjengere i privatbil. Det vil verken bli parkeringsmuligheter eller mulighet til å slippe av og hente personer i nærheten av arenaen.

– Derfor oppfordrer vi alle til å benytte seg av kollektivtrafikken som er satt opp, sier de til rbnett.no.