I ti uker har norske kjendiser og deres danselærere kjempet en innbitt kamp på parketten om TV-seernes gunst og gode skussmål fra dommerne. Søndag var det stor finale i Sonia Henie-salen i Radisson SAS Plaza Hotel i Oslo, med alle de åtte utslåtte parene ringside.Standup-komiker Terje Sporsem og hans danselærer Cecilie Brinck Rygel røk ut i forrige runde, og oppgjøret om topplasseringen i danseprogrammet ble en kamp mellom de kvinnelige kjendisene Moholt og Schanke og deres respektive danselærere. Hvert av parene danset tre danser hver, to favorittdanser innen latin og standard og én freestyle-dans.

Katrine Moholt og Bjørn Wettre Holthe ledet 77-73 i dommerpoeng etter to danser, men først da seerstemmene var telt opp, var seieren et faktum.

— Vi er veldig lykkelige. For en ære det er å vinne dette, sa Moholt til TV 2 Nettavisens Side 2 etter at det hele var over søndag kveld.

I tillegg til pokal, heder og ære, fikk hver av de to vinnerne et cruise for to personer til en verdi av 15.000 kroner. (©NTB)