KVINESDAL: Festivalledelsen i Kvinesdal offentliggjorde fredag at de norske bandene Mongo Ninja og Insense er klare for sommerens festival.

— Det er deilig å kunne slippe noe hardt og brutalt, sier bookingansvarlig Kjell Arne «Kelly» Aamodt i en pressemelding.

Schau tilbake

Mongo Ninja, med vokalist Kristopher Schau i spissen, består av medlemmer fra band som The Cumshots, Blood Tsunami, Hellride og Emperor. Albumet «Nocturnal neanderthals» som ble sluppet i oktober, var deres tredje på ett år.

Kristopher Schau har tidligere rocket Øyesletta i Kvinesdal to ganger, med The Cumshots i 2007 og 2010. — Vi gleder oss til at Kristopher Schau og Mongo Ninja sparker og slår i hytt og gevær med deres avhengighetsskapende metalpunk, skriver festivalledelsen i pressemeldingen.

Undergrunnsmetal

Insense er et norsk undergrunnsmetalband som 8. april slipper deres fjerde album «Burn in beautiful fire». Innspillingen førte til at bandet ble signert til vokalist Anders Fridèn i In Flames sitt nye management. In Flames er allerede booket til sommerens festival i Kvinesdal.

Bandslippet fredag er festivalens tredje denne uken. Også Keep of Kalessin, Breed, Saint Deamon, Luxus Leverpostei, Ingenting og Black Ingvars er offentliggjort de siste dagene.