Kampen endte 0-0 på Giuseppe Meazza. Begge lagene kom til noen små sjanser, men fikk ikke uttelling.Ibrahimovic har fått en fin start på Barca-karrieren med to mål på to kamper. Mot sine gamle lagkamerater måtte han imidlertid gå målløs av banen.

Barcelona gikk til topps i turneringen sist sesong og drømmer om å bli det første laget som forsvarer en mesterligatittel. Men i den første gruppespillkampen måtte katalanerne nøye seg med uavgjort.

Barcelona og Inter er de to store favorittene i gruppe F. Dinamo Kiev og Rubin Kazan ventes å måtte gjøre opp om tredjeplassen, som vil gi plass i 16-delsfinalen i Europaligaen.

Onsdag vant Dinamo 3-1 over Rubin. Alejandro Dominguez ga gjestene ledelsen 25 minutter ut i kampen, men Dinamo Kiev slo tilbake med tre scoringer i annen omgang. Ayila Yussuf og Gerson Magrao snudde først kampen for vertene med hver sin scoring, mens Olej Gusev la på til 3-1 fem minutter før full tid. (©NTB)