— Helgens vanskeligheter skyldes at jeg reagerte på en ubalanse i medisineringen som brukes for å behandle min bipolare lidelse. Scott prøvde bare å roe meg, uttaler heftige Mary til TMZ.Først raserte Mary Weiland et hotellrom gjennom å røske ut telefoner og askebegre og kaste dem veggimellom. Deretter dro familien, som også inkluderer parets to felles småbarn, hjem. Der bar Mary ektemannens klær ut foran huset og satte fyr på dem. Nå bedyrer hun at alt sammen var hennes feil.

— Jeg ønsker å gjøre det helt klart at han på ingen måte skadet meg. I mangel av et bedre uttrykk, så var jeg ustabil og mistet helt kontrollen, fastslår Mary Weiland, som nå har betalt for skadene på hotellrommet.

— Jeg har en kjærlig ektemann som har vært rusfri fra narkotika de siste tre og et halvt årene, og som nå er i stand til å ta vare på meg i denne utfordrende tiden for meg, sier hun om den norgesaktuelle ektemannen, tidligere i Stone Temple Pilots, som nå kommer til Norge sammen med Slash og de andre i Velvet Revolver. (©NTB)