Will Smiths rolle som den alkoholiserte og livstrette superhelten Hancock spilte inn 628 millioner dollar på verdensbasis. Smiths karakter er, på tross av sine superkrefter, svært lite populær i Los Angeles. Katastrofer og ødeleggelser følger i kjølvannet hans, og i filmen får han hjelp til å redde imaget sitt. Filmen hadde premiere i juni i fjor, og det har lenge gått rykter om at det er aktuelt å lage en oppfølger.

Være med

Charlize Theron har tidligere uttalt at hun mer enn gjerne takker ja til en oppfølger, og overfor MTV bekrefter regissør Peter Berg at planene er klare.

– Alle vender tilbake for en oppfølger, uttalte han.

Det betyr at Will Smith og Theron er tilbake i hovedrollene.

Flere

SPOILER ALERT!

Regissøren røper også overfor MTV at kinopublikum kan vente seg enda en karakter med superkrefter i filmen. I den første filmen avsløres det at Smith og Therons rollefigurer er udødelige guder som mister sine krefter når de kommer i kontakt med hverandre, og en ny figur med slike krefter skal på plass. Hvem det blir er ikke kjent, men regissøren antyder at det er snakk om et velkjent navn.

Det er også bekreftet at Will Smith vender tilbake til rollen som Robert Neville for å følge opp «I am legend». Filmen blir en prequel til den første filmen.

Her er traileren til «Hancock»: