Start ledet to ganger i seriepremieren borte mot regjerende mester Strømsgodset sist helg, men det endte da med 2-4-tap.

Pontus Engblom headet FKH i føringen midtveis i første omgang. Umarkert scoret svensken fra kort hold etter et pent angrep der Joakim Våge Nilsen først fant David Myrestam ute på venstrekanten.

Vertene var lenge svake på eget kunstgress, men trener Mons Ivar Mjelde fikk fart på hjemmelaget med to bytter etter 70 minutter. Sarr kom inn for Fernando Paniagua, mens Kristjansson erstattet Ernest Asante.

Det var ikke spilt mange sekundene før Sarr headet inn 1-1 etter et frispark fra Zlatko Tripic. Etter 75 minutter kunne Start-debutant Markus Berger, også han med en nikk, ordne 2-1. Bare minutter senere viste Kristjansson fram sin skuddfot da han satte inn 3-1 vakkert oppe i krysset fra drøyt 20 meter. (©NTB)