Den regjerende svenske seriemeteren spilte solid defensivt de første 45 minuttene uten at det store skjedde.

I annen omgang ble Eikrem byttet inn for Vladimir Rodic etter 52 minutter. 16 minutter senere ble nordmannen avgjørende da han scoret 1-0-målet i Stockholm. Felipe Carvalho la på til 2-0 etter 83 minutter.

Med seks kamper igjen ligger Malmö på femteplass med ni poeng opp til IFK Göteborg.

Flere nordmenn var i aksjon i tillegg til Eikrem søndag. Jo Inge Berget startet for Åge Hareide, mens Andreas Vindheim ble byttet inn etter 79 minutter. For Djurgården sto Kenneth Høie i mål hele kampen, mens Daniel Berntsen kom inn etter 78 minutter.

Serieleder Göteborg vant sin kamp mot Hammarby 1-0 søndag. Søren Rieks' scoring etter 50 minutter ble avgjørende. Haitam Aleesami spilte hele kampen for IFK. For Hammarby spilte Mats Solheim og Lars Sætra hele oppgjøret, mens Fredrik Torsteinbø fikk 29 minutter. (©NTB)