I år vil TV 2 satse på et nytt Idol-konsept, «Idol Junior», der ungdom under 15 år kan få vist sine sangtalenter. Programmet blir en mini-utgave av «Idol», som skal gå parallelt med det vanlige programmet.

Det er allerede klart at de to tidligere Idol-deltakerne Margaret Berger (28) og Sandra Lyng (27) er to av dommerne. Det samme blir Alejandro Fuentes (26) og Aleksander With (27).Ifølge TV 2gleder Fuentes seg til oppgaven. Han og With håper at unge gutter våger å melde seg på.

Alejandro Fuentes giftet seg seg 7. juni i Domkirka i Kristiansand, og har nylig kommet hjem fra bryllupsreise. Flere hundre gjester var til stede under vielsen i Domkirken. 110 av dem dro videre til selveste bryllupsfesten på Bjelle gård. Alejandro Fuentes deltok i Idol i 2005, hvor han endte på tredjeplass. I 2006 oppnådde han stor suksess da han opptrådte sammen med Kurt Nilsen, Espen Lind og Askil Holm.Tidligere i år ble det kjent at Idol-Ali hadde blitt PT-Ali. Han har tatt av seg flere kilo, og utdannet seg i 2013 til PT-trener. Til sensommeren vender Fuentes tilbake til tv-skjermen.