På årets første dag slo Fulham West Ham 2-1 hjemme. Siden den gang har det blitt sju tap og to uavgjortresultater i Premier League for laget fra London. Lørdag ble tre etterlengtede poeng innkassert etter 1-0 over Newcastle.

Den avgjørende scoringen var det Ashkan Dejagah som ordnet etter 68 minutter. Han dunket til fra omtrent 20 meter, og ballen snek seg under armene på Tim Krul.

Tidligere i omgangen hadde Fulham vært en centimeter, kanskje mindre, fra ledermålet. Jonny Heitinga avsluttet via tverrliggeren. Ballen gikk ned i bakken før den spratt ut igjen. Mållinjeteknologi viste at ballen med knappest mulig margin ikke var i mål.

Newcastle hadde også sine muligheter gjennom kampen, men Fulham vant og klatrer nærmere de øvrige lagene i bunnstriden som ikke vant sine kamper. Cardiff er nå bare poenget foran Fulham. Sunderland, med tre kamper til gode, er likt med Cardiff.

John Arne Riise måtte se hele lørdagens kamp fra Fulham-benken. (©NTB)