Erik Huseklepp (32) er enig med Haugesund om en avtale fra 2017. Det melder lokalavisen Haugesunds Avis.

BT vet at kontrakten med Branns medaljerival, vil strekke seg over to år.

— Alt som skjer med meg som fotballspiller tar vi etter sesongen. Nå fokuserer jeg bare på sølvkampen med Brann, er Huseklepps kommentar.

Det var tidlig i oktober BT meldte at Haugesund og Huseklepp forhandlet. Tidligere i høst ble det kjent at Brann ikke ville tilby Huseklepp en toårskontrakt, og brøt forhandlingene med veteranen.

Brann-sportssjef Rune Soltvedt var klar på at kontraktslengen var bøygen i forhandlingene.

- En ny avtale ville gått inn i lønnsstrukturen de andre spillerne er kommet inn i. Det hadde vært noe begge parter hadde blitt enige om , sa Soltvedt.

Les om det første tilbudet fra Brann her

Haugesunds sportssjef, Jostein Grindhaug, har ikke svart på BTs henvendelse torsdag. Tidligere i måneden sa han følgende om Huseklepp:

— Erik er en bra spiller, og noe mer er det ikke å si.

Mer enn 300 kamper

Erik Huseklepp har scoret 67 mål på 304 kamper for Brann. Han har spilt for klubben i to perioder og var en populær del av stallen som vant seriegull i 2007. Etter den første, suksessfulle Brann-perioden dro Huseklepp utenlands, der han spilte for italienske Bari og engelske Portsmouth og Birmingham. Årets sesong er Huseklepps 11. i Brann, og selv om han for det meste har måttet være innbytter, har Huseklepp bidratt med nest flest mål og målgivende i laget. Så sent som i forrige Brann-kamp, mot Lillestrøm, slo Huseklepp en målgivende pasning.

Han har lenge vært hemmelighetsfull om hvor han vil fortsette fotballkarrieren.

— En avgjørelse om min egen fremtid tar jeg når sesongen er over, men det er naturlig at klubber er interesserte når man er i sitt siste kontraktsår